HelårsHus

Beliggende i skøn natur på Mols

Kan anvendes som fritidshus

Beliggende på Mols med udsigt til den smukke natur. Skøn villa med værkstedsbygning beliggende i udkanten af velfungerende landsbymiljø. Lige uden for døren ligger det skønne Mols med mulighed for gode gåture samt kort afstand til stranden. Lokalbus til skole, idræt, indkøb m.v. i Knebel.

Boligen er løbende vedligeholdt og moderniseret og fremstår indflytningsklar. Lavt varmeforbrug med luft til vand varmepumpe og solfanger. Intelligent varmestyring samt fibernet. Varmepumpe fra 2019, alu/træ vinduer og døre fra 2006 og køkken fra 2013. Gulvvarme i køkken/alrum/stue, bryggers og bad. Nyere tag på udestue, carport og værksted. Her er flotte merbauparket- og fyrplankegulve. I bad og bryggers er der pæne klinker. Trælofter og på 1. sal synlige hanebånd.

God og funktionel indretning med stor åben køkken/alrum/stue, som det centrale rum i huset. Fra alrum er der udgang til udestue. Stort og lyst badeværelse. Mellemgang og entre. På 1. sal er der stort soveværelse samt to værelser alle med flotte fyrplankegulve. Kælder med værksted/fyrrum og viktualierum.

53 m² isoleret værkstedsbygning med masser af muligheder. Er godkendt til erhverv.

Skøn og lukket have, som er nem at holde. Græsplæne og beplantning samt dejlig stor terrasse. Indkørsel til flere parkeringspladser samt til carport.

Har du/I et ønske om at bo midt i den smukkeste natur og alligevel ikke langt fra indkøb, skole m.v. er dette det perfekte sted.

Professionel elektronik, kommunikation & AV, Salg – Service – Montering – Udlejning