UNDGÅ SORT SKÆRM FRA DEN 02. Juni 2020

Den 02. juni 2020 omlægges alle tv-antennesignaler i Danmark til DVB-T2

Denne besked er til dig, der modtager tv signal via egen antenne!! Kun for at sikre, at dit tv er klar til omlægning af tv-antennesignalet, så du undgår at få sort skærm.

TV-ANTENNESIGNALET OMLÆGGES DEN 2. JUNI 2020Den 2. juni 2020 omlægges tv-antennesignalet. Dette var tidligere planlagt til d. 31. marts, men blev udskudt grundet den aktuelle corona-situation. Udskydelsen blev besluttet for at sikre, at borgerne havde adgang til deres tv-kanaler i en tid med ekstra behov for at kunne holde sig opdateret. 

Omlægningen sker på baggrund af en politisk beslutning, hvor frekvenser over 700 MHz bliver frigjort til mobiltelefoni. Det kan have betydning for dig, som vil se tv via antenne. Omlægningen medfører, at dit tv skal have DVB-T2, for at du kan se dine tv-kanaler. Dette gælder både Boxers kanaler og DRs kanaler.

UNDGÅ SORT SKÆRM – TJEK OM DIT TV ER KLAR
Lav en kanalsøgning på dit tv, og tjek om du kan se kanal 36 Disney Junior eller 88 test-kanal, kan du det, så har dit tv DVB-T2, og du er klar til omlægningen. Kan du ikke se kanal 36 Disney Junior eller 88 test-kanal, så skal du udskifte dit fjernsyn eller anskaffe en tv-boks.

Har du flere tv, så husk at tjekke dem alle. Også det i sommerhuset.

Ring eller skriv hvis du har brug for hjælp, så finder vi en løsning, der passer dig 🙂

Kontakt os her

Tjek her om dit tv er klar til DVB-T2

Professionel elektronik, kommunikation & AV, Salg – Service – Montering – Udlejning